PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH

  • Administratorem Twoich danych osobowych jest BUDMECH Sp. z o.o. Sp. komandytowa z siedzibą w Warszawie przy ul. Zwierzynieckiej 8b, kontakt@budmech.pl, tel. 22 737 40 40
  • Nigdzie nie sprzedajemy Twoich danych, ani nie udostępniamy ich osobom nieuprawnionym. Twoje dane przechowujemy w profesjonalnym systemie do e-mail marketingu, a więc siłą rzeczy udostępniamy je dostawcy tego systemu.
  • Podane przez Ciebie dane będą przetwarzane w celu odpowiedzi na formularz zgłoszeniowy przesłany za pośrednictwem strony.
  • Jeśli wyrazisz na to zgodę będziemy (ale nie za często) przesyłać Ci informację marketingowe na temat (wyłącznie) produktów i usług własnych.
  • Będziemy przechowywać Twoje dane aż do czasu wycofania Twojej zgody.
  • Masz zawsze prawo dostępu do danych, możesz chcieć je sprostować. Możesz też zawsze sprzeciwić się przetwarzaniu przez nas Twoich danych.
  • Zawsze możesz cofnąć udzieloną nam zgodę – w każdym momencie.
  • Możesz też zawsze wnieść skargę na nasze postępowanie do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  • Podanie przez Ciebie danych nie wynika z żadnego obowiązku prawnego, jest dobrowolne.

POLITYKA COOKIES (“CIASTECZKA”)

Na stronach internetowych związanych z funkcjonowaniem Serwisu wykorzystywana jest technologia plików cookies.

Na stronach internetowych Serwisu informacje zawarte w plikach cookies pozwalają identyfikować Użytkownika i przechowywać dane o jego dotychczasowej aktywności w zakresie korzystania z Serwisu. Pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

ADMINISTRATOR SERWISU WYKORZYSTUJE PLIKI „COOKIES” W CELACH:

  • dostosowania zawartości Serwisu do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych,
  • tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy portalu korzystają z Serwisu, co umożliwia ulepszanie jego struktury i zawartości,
  • dostarczania użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.

ADMINISTRATOR SERWISU WYKORZYSTUJE DWA TYPY PLIKÓW COOKIES:

Cookies sesyjne – przechowywane na Urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu zakończenia sesji danej przeglądarki. Zapisane informacje są wówczas trwale usuwane z pamięci Urządzenia. Mechanizm cookies sesyjnych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z Urządzenia Użytkownika.

Cookies trwałe – przechowywane na Urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu ich skasowania. Zakończenie sesji danej przeglądarki lub wyłączenie Urządzenia nie powoduje ich usunięcia z Urządzenia Użytkownika. Mechanizm cookies trwałych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z Urządzenia Użytkownika.

Użytkownik w każdej chwili ma możliwość wyłączenia lub przywrócenia opcji gromadzenia cookies poprzez zmianę ustawień w przeglądarce internetowej. Instrukcja zarządzania plikami cookies jest dostępna na stronie: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies